Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Boeken

Levensdoel Orakelkaarten - Boeken

Boeken
Je verbindt je met je levensdoel door je betrokkenheid met boeken.

Je hebt deze kaart getrokken vanwege je liefde voor boeken. Je bent in staat om iets interessants te ontdekken tussen de titels van de meeste boeken. Je hebt een brede belangstelling voor literatuur. Het is dus geen verrassing dat je levensdoel zich concentreert op het geschreven woord. Je zou bijvoorbeeld heel goed in een boekhandel kunnen werken, of in een bibliotheek, bij een uitgeverij van boeken of tijdschriften, of in de journalistiek. Je zou je ook aangetrokken kunnen voelen tot het schrijven van een boek, waarbij de engelen je zullen helpen.
Je kunt het antwoord en de richting van je huidige carričrepad vinden door intuďtief boeken uit te zoeken die je aanspreken. Zelfs wanneer de onderwerpen in het begin geen verband lijken te houden met je oude loopbaan, mag je erop vertrouwen dat er waardevolle informatie op de bladzijden kan staan. Je wordt bladzijde voor bladzijde langs het pad van je goddelijke levensdoel geleid.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen