Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Tijd om te beslissen

Levensdoel Orakelkaarten - Tijd om te beslissen

Tijd om te beslissen
Neem een besluit gebaseerd op je hartenwens.

De engelen vragen je om heel eerlijk te zijn naar jezelf (en hen) over je dromen en wensen. Wat wil je? Wat wil je veranderen? Waar wacht je op? Sta jezelf toe om je ware gevoelens te (h)erkennen. Heb de moed om toe te geven aan je dromen.
Deze kaart toont aan dat, als je het kunt dromen je het ook kunt doen. De engelen moedigen je aan om je mogelijkheden te verkennen en je leven te leven. Uiteindelijk maakt je werk het belangrijkste deel uit van je dagelijkse activiteiten. Jij (zoals ieder ander) verdient het om je tijd op een betekenisvolle en aangename manier door te brengen.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen