Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Studeren

Levensdoel Orakelkaarten - Studeren

Studeren
Lezen, onderzoeken en onderwijs helpen je vertrouwen en duidelijkheid te krijgen je carrière.

Deze kaart geeft aan dat je aanvullende informatie nodig hebt om je vertrouwd te voelen met je carrière. Gelukkig leiden de engelen je in dit opzicht. Neem alsjeblieft notitie van de steeds weer terugkerende ideeën en gevoelens over het nemen van lessen, het inhuren van een mentor, het lezen van een boek of andere vormen van onderzoek en studie.
Je ontvangt ook tekens van boven die je wijzen op manieren van ondersteuning. Bijvoorbeeld: meerdere mensen kunnen je in korte tijd hetzelfde boek aanbevelen. Dat geeft aan dat de engelen hun leiding bezorgen door middel van boodschappen van andere mensen.
In dat herhaaldelijk genoemde boek, die film, cursus, plaats of ander voorstel staat informatie die voor jou belangrijk is. De engelen hebben de deur naar informatie voor jou opengezet, en nu is het aan jou om hun gift te accepteren door dat boek te lezen, die film te zien, die cursus te volgen of die plek te bezoeken!

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen