Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Spreker

Levensdoel Orakelkaarten - Spreker

Spreker
Je levensdoel houdt in dat je een toespraak kunt houden.

Deze kaart geeft aan dat je droom om een redenaar te worden meer is dan een droom. Je hebt veel te vertellen en de beste manier om een publiek te krijgen is op een sprekersplatform. Het is normaal om het een beetje griezelig te vinden om je ideeŽn in het openbaar uit te spreken. De engelen zien dat je levensdoel je zal helpen om deze angst te overwinnen. Volgens deze kaart zul je er zelfs van leren te genieten om in het openbaar te spreken.
Je kunt deze kaart ook hebben getrokken omdat je ziel je andere aspecten aangeeft dan leren of entertainen. Je zou bijvoorbeeld ook kunnen gaan acteren, dansen of een muziekinstrument bespelen. Deze kaart toont dat het je doel is om iets voor een publiek te doen en dat je het talent hebt om een groot publiek te bereiken.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen