Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Spiritueel leraar

Levensdoel Orakelkaarten - Spiritueel leraar

Je heelt met je lessen, colleges en studiedagen.
Spiritueel leraar

Je bent iemand die zijn publiek met woorden heelt. Je onderwijst op een manier die helend is voor je cliŽnten, lezers en luisteraars. Ook voor je familie en vrienden. Eigenlijk zoeken de mensen je op voor leiding, zelfs vreemden vertellen je hun diepste geheimen en problemen. Je betrouwbaarheid en uitstralende innerlijk licht is voor anderen een teken dat je van nature gaven hebt om te helen.
Deze kaart toont dat je met plezier wilt helen, zonder dat je denkt aan roem of rijkdom voor je ego. Je bent een natuurlijk kanaal dat goddelijke leiding aan anderen, die je vragen over hun leven stellen, doorgeeft. Je bent ook een scherpzinnig waarnemer van de menselijke aard, speciaal als deze het spirituele pad betreft. Dat heeft een unieke uiting op het gebied van spirituele lering als resultaat. Zo lang je maar gefocust blijft op dienstbaarheid en jezelf zijn, zul je een toegewijd publiek voor je werk vinden.
Neem nu een moment rust en vraag je beschermengelen: Wat is voor mij de volgende stap op mijn weg als spiritueel leraar?'. Noteer gedachten, gevoelens en aanwijzingen die als een antwoord tot jou komen en blijf de engelen om aanvullende opheldering vragen.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen