Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Schrijven

Levensdoel Orakelkaarten - Schrijven

Je heelt, inspireert, onderwijst en amuseert met de woorden die je opschrijft.
Schrijven

Deze kaart heb je getrokken als bevestiging van je droom om schrijver te worden. Of het nu boeken zijn, artikelen of scenario's, de engelen moedigen je aan om het schrijven te gaan ontdekken als carričrepad. Dit vraagt wat zelfdiscipline van jouw kant, omdat het nodig is om dit dagelijks te gaan doen.
De engelen herinneren jou er aan dat schrijven een kunst is en geen wetenschap. Daarom kan het nooit perfect zijn. Je ego kan je onzeker en angstig maken, waardoor je gaat treuzelen. Als dit gebeurt, roep dan de engelen aan (in het bijzonder de engel van boodschappen, Aartsengel Gabriël) en vraag om vertrouwen, duidelijkheid en motivatie.
De engelen zullen je ook helpen bij het (laten) publiceren van je teksten als je hen om hulp vraagt en intuďtief hun antwoorden opvolgt.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen