Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten School

Levensdoel Orakelkaarten - School

School
Het antwoord dat je zoekt heeft betrekking op scholing.

Deze kaart geeft aan dat je weer een opleiding moet gaan volgen om je verder te brengen en om nieuwe bekwaamheden op te doen voor je droombaan. De engelen verzekeren je dat dit het ideale moment is om de sprong te wagen en dat het een deel is van je goddelijke doel in het leven. Je ontdekt ook het plezier in het leren over het vak dat je graag wilt uitoefenen en je verdient dit gevoel van geluk. Het is een deel van de zorg voor jezelf. De weg van jouw ontwikkeling zal ook anderen inspireren.
Voor een paar mensen zal deze kaart aanduiden dat hun ziel ernaar verlangt om klassikaal onderwijs te gaan volgen. Jonge mensen helpen hun gedachten te bepalen en bekwaamheden op te doen, is van essentieel belang, iets dat de engelen met veel plezier ondersteunen. Vraag ze om leiding bij het onderwijzen en ze zullen je graag bij elk aspect hiervan ondersteunen.
Vanuit hun hoger perspectief weten de engelen welke weg het beste voor jou, en jouw kunnen, is geschikt. Ze leiden je naar de ideale manier van scholing.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen