Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Reizen

Levensdoel Orakelkaarten - Reizen

Reizen
Je levensdoel omvat reizen.

Je hebt deze kaart getrokken als geldigverklaring van wat je al wist: Je werk houdt ook reizen in. Je kunt worden opgeroepen om ver weg te gaan werken en helpen, of het kan zijn dat een levensveranderende reiservaring voor een doorbraak zorgt in je goddelijke doel. Net zoals een reizende minstreel, zorg je waar je ook gaat voor dankbaarheid.
Deze kaart spreekt ook van voortgang in je leven, met veranderingen die avontuurlijk zijn en je leven waardevoller maken. Nu en in de toekomst. Door het oude los te laten en deze veranderingen toe te laten, krijg je het gevoel van betekenis en vervulling waarnaar je hebt verlangd. Het gevoel van blokkade is vervangen door passie voor nieuwe projecten en nieuwe relaties.
De derde betekenis van deze kaart is, dat je levensdoel ook betrekking heeft op technologie, vooral in verband met computers en telecommunicatie. Dit zou ook kunnen betekenen, dat je van nu af aan via de computer thuis gaat werken, of het zou letterlijk kunnen betekenen dat je werk verband houdt met programmeren, verkoop en dergelijke.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen