Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Rechtvaardigheid

Levensdoel Orakelkaarten - Rechtvaardigheid

Rechtvaardigheid
Jouw carrière zorgt voor eerlijkheid en bescherming van anderen die je hulp nodig hebben.

Deze kaart geeft aan, dat het doel van je ziel ook het beschermen van anderen tegen oneerlijkheid omvat. Een loopbaan op het gebied van bijvoorbeeld mediteren, wetgeving, politiek, stedelijke ontwikkeling, veiligheid schenkt je voldoening. Je kunt zelfs het geestelijke aspect met je werk laten samengaan, zoals bijvoorbeeld helen gecombineerd met conflictoplossing.
Je hebt natuurlijke leiderschapskwaliteiten en anderen verwachten van jou aanwijzingen en leiding. Je voldoet met respect aan de verwachtingen die aan jou worden gesteld, en als resultaat word je dan ook hooggeacht.
De engelen vragen je dat je blijft vertrouwen op de gevoelens van je hart tijdens de verandering en ontwikkeling van je loopbaan. De hemel weet waar je het meest nodig bent en zal je helpen met goddelijke aanwijzingen, zodat je je talenten op de beste manier kunt aanwenden.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen