Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Raad geven

Levensdoel Orakelkaarten - Raad geven

Raad geven
Je heelt met vriendelijke woorden, wijs advies en een luisterend oor.

Mensen onthullen je vaak hun diepste geheimen en zorgen omdat je van nature een wijze raadgever bent, die op een vriendelijke manier steun geeft. Deze kaart is een raadgever voor jou en geeft je het advies om het werk te kiezen waarbij je hiermee kunt werken. Omdat je al als raadgever werkt, kun je hiermee ook beloond worden (als aanvulling op de emotionele voldoening die het raad geven je geeft). De engelen kunnen je steun geven als je behoefte hebt aan, of wensen voor lessen die je de vaardigheden leren en die tot je echte erkenning leiden.
Je weg als raadgever kan ook de kant opgaan van die van levenscoach of begeleider, waarbij je mensen helpt hun doelen en plannen te organiseren in uitvoerbare stappen. Ook kun je de kant op gaan van spiritualiteit en op een traditionele, pastorale manier helpen, of op de meer alternatieve manier met een reading. Je werk kan ook schrijven of lesgeven met zich meebrengen. Hoofdzaak is, dat dit levensdoel met woorden heelt.
Met de juiste training ben je uitermate geschikt om counselor te worden: psychologische, pedagogische en sociale hulpverlening en advisering. Denk alsjeblieft niet dat je eigen leven perfect moet zijn om anderen te kunnen helpen. Alle hulpverleners hebben hun eigen ik en menselijke 'onvolkomenheden'. Het punt is niet of jij karakter hebt en spitsvondig bent, wat je ermee doet telt. Zolang je maar een open hart en open oor voor de gevoelens van je cliŽnten hebt, voldoe je aan hun behoeften.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen