Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Praat met je engelen

Levensdoel Orakelkaarten - Praat met je engelen

Praat met je engelen
Vraag om goddelijke leiding in plaats van je zorgen te maken.

Deze kaart dient als herinnering dat je je engelen om hulp en leiding kunt vragen op elk gebied van je leven, inclusief je carričre en financiën. Het is het meest waarschijnlijk dat je deze kaart hebt getrokken omdat je je onlangs zorgen maakte, of hebt geklaagd. De engelen leren je dat zorgen een situatie nooit verbeteren, en zelfs de dingen kunnen verslechteren door de Wet van Aantrekking.
Gelukkig kun je elke zorg omdraaien in een gebed. Verander een zorg, zoals 'Ik weet niet hoe ik mijn rekeningen moet betalen' in een positief gebed: 'Dank u wel God, dat u mij helpt te voldoen aan de behoeften van mijn gezin', of 'Laat mij alstublieft geld verdienen op een betekenisvolle manier'.
Gebeden laten God en de engelen bemiddelen tussen de keuzes van je vrije wil. Eerst peppen ze je stemming en je geloof op en dat helpt je om je gelukkiger en rustiger te voelen. Daarna verlenen ze je hulp op wonderbaarlijke manieren, zoals het op een intuďtieve manier aanzetten tot het nemen van stappen. Jullie samen, jij en de Hemel, geven het antwoord op je gebeden. Houd altijd in gedachten dat je Schepper wil dat je gelukkig, gezond en veilig bent, net zoals iedere ouder dat wil. Net als iedereen, verdien ook jij het om te worden geholpen, zodat je de tijd en de energie hebt om je te wijden aan je levensdoel.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen