Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Bloemen

Levensdoel Orakelkaarten - Bloemen

Bloemen
Het werken met bloemen opent je hart en dit geeft via je levensdoel veel vreugde aan anderen.

Deze kaart toont je speciale gevoel voor bloemen, waarvan de geur, de kleur en de schoonheid een helende zegen is. Terwijl je groeit, bewondert, fotografeert en werkt met bloesem, groeit ook het gevoel voor de goddelijke 'bloei', ontplooiing. Je affiniteit met bloemen begint net. De tijd die je tussen de bloemen doorbrengt, zal je helpen ieder deel van je leven tot bloei te brengen.
Je kunt letterlijk met bloemen werken - bijvoorbeeld als tuinier, bloemist of aromatherapeut. Het kan ook zijn dat tijd doorbrengen met deze schitterende dingen van de natuur nieuwe creatieve ideeën in je doet opwellen over een nieuw pad in je leven.
Dus, wanneer de relatie met bloemen is bestemd voor een nieuwe carrière of een uitdaging, schenk er vandaag nog aandacht aan. Loop door een bloemenwinkel en merk welke bloemenkleur je aantrekt. Deze bloem bevat de helende eigenschappen die je nu nodig hebt. Indien mogelijk, neem hem mee naar huis en besteed tijd en aandacht aan de kleur en geur. Vertrouw op de wijsheid en de kracht van de bloemen om je te helpen op het pad van je levensdoel.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen