Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Orakelkaarten

Levensdoel Orakelkaarten - Orakelkaarten

Orakelkaarten
Je bent in staat om antwoorden en leiding waar te nemen, voor jezelf en voor anderen.

Je voelt je aangetrokken tot het werken boodschappen influisteren. Deze kaart verschijnt als geldigverklaring van de gedachte die je had om in je werk ook readings met orakelkaarten te gaan doen.
Je zou readings kunnen geven als voltijdbezigheid, waarbij je leiding en advies aanbiedt als antwoord op de vragen van cliënten. Of, je zou het lezen van de kaarten kunnen gebruiken als een aspect van je beroep als healer - bijvoorbeeld door de tekst op de kaarten te gebruiken als uitgangspunt voor je sessie. Orakelkaarten kunnen je ook persoonlijke leiding geven en een zetje zijn op je carrièrepad.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen