Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Opbouwen

Levensdoel Orakelkaarten - Opbouwen

Je aangeboren gave om op te bouwen en te creŽren geeft je een diep gevoel van voldoening.
Opbouwen

De belangstelling die je hebt voor structuur en architectuur, heeft ertoe geleid dat je een oog ontwikkelde voor het bouwen van dingen. Je bent van nature een onderzoeker en je wilt de geheimen van mechaniek en bouwkunde begrijpen. Voor jou is een mooi gebouw een testament van de scheppende mogelijkheden van de mensheid.
Je houdt van nieuwe projecten waar je je tanden in kunt zetten, vooral wanneer je je plannen met creativiteit kunt laten samengaan. Zelfs wanneer je volstrekt niet betrokken bent bij de bouw, kun je ervan genieten om auto's te 'bouwen', computers, instrumenten, vliegtuigen of andere machinerieŽn. Je bent ook goed in het opzetten van nieuwe zaken, en je hebt het voordeel dat je een gezond evenwicht hebt tussen leiderschapskwaliteiten en de kunst van het samenwerken met een team.
Je hebt deze kaart getrokken als aanmoediging om nieuwe manieren te ontdekken om iets op te bouwen. Je kunt bijvoorbeeld een succesvolle zaak opbouwen uit het niets. Of je innerlijke leiding zal je de weg wijzen om meer spieren te krijgen, omdat je meer fysieke inspanning gaat verrichten. Het gevoel van voldoening dat je krijgt wanneer je iets opbouwt is de beloning van je ziel.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen