Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Oneindige overvloed

Levensdoel Orakelkaarten - Oneindige overvloed

Oneindige overvloed
Je wordt volledig ondersteund als je je wijdt aan je goddelijke levensdoel.

Deze kaart geeft je de verzekering dat, wanneer je je concentreert op dienstbaar zijn en je innerlijke leiding volgt, er wordt gezorgd voor datgene waar je behoefte aan hebt. Hoe meer je je zorgen kunt loslaten en vertrouwt op de oneindige overvloed van het universum, des te sneller komt de overvloed naar je toe. Denk er altijd aan dat bidden en positieve gevoelens situaties verbeteren, terwijl zorgen maken de boel verslechtert. Je kunt jouw zorgen, die geheeld moeten worden, overlaten aan God en de engelen.
De overvloed komt op onverwachte manieren naar je toe, dus je hoeft geen tijd en energie te verspillen met proberen te raden hoe je financieel zal worden geholpen. Wijd, in plaats daarvan, je gedachten en acties aan het volgen van de stem die je binnenin hoort. Dit is je manager en de partner voor je carričre, omdat het de stem is van je verhoorde gebed. Al je gebeden worden gehoord en verhoord. Luister vooral naar het antwoord dat je krijgt in de vorm van intuďtie.
Houd je vast aan de positieve gedachten en gevoelens dat het financieel goed zit. Bevestig dat dit jouw waarheid is op dit moment. Zie en voel dat je helemaal wordt ondersteund ... dat is zo! Je krijgt specifieke aanwijzingen hoe te handelen bij de antwoorden op je gebeden. Het is belangrijk dat je rustig gaat zitten om naar deze innerlijke leiding te luisteren en dat je daar zonder uitstel en aarzeling naar handelt.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen