Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Onderwijzen

Levensdoel Orakelkaarten - Onderwijzen

Onderwijzen
Je inspireert jonge mensen om te leren.

Je inspireert jonge mensen om te leren. Je hebt het talent om met kinderen om te gaan, omdat het een deel van je levensdoel is om ze te helpen en te ondersteunen. Jonge mensen reageren op je natuurlijke manier van doen en ze herkennen je innerlijke kind (dat je helpt bij het maken van contact en het begrijpen). Meer dan ooit tevoren hebben kinderen betrouwbare en liefhebbende volwassenen nodig als (zielen) herders en onderwijzers, en dit werk trekt jou aan.
Het is heel waarschijnlijk dat jouw manier van onderwijzen, of helen van kinderen een spiritueel aspect zal omvatten. Je zou als voorbeeld muziek of persoonlijke groei kunnen inpassen in de traditionele lessen. Of je zou belangrijke vaardigheden in het leven op een andere manier kunnen onderwijzen, bijvoorbeeld als sportleraar, muziekleraar, babysitter, therapie met kunst, of door liefdadigheidswerk of het leiden van een jeugdcentrum. Op deze manieren help je kinderen hun spiritualiteit levendig te houden en nieuwe belangstellingen te kweken.
Als je de engelen vraagt je te begeleiden in de benadering en het onderwijzen van jonge mensen, benadering en het onderwijzen van jonge mensen, zullen ze je met alle plezier helpen bij dit heel belangrijke levensdoel.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen