Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Ondersteuning

Levensdoel Orakelkaarten - Ondersteuning

Ondersteuning
Je levensdoel geeft je alle kracht.

Je hebt deze kaart getrokken als een teken dat je volledig wordt ondersteund... zolang je maar toegeeft aan je levensdoel. Houd positieve bedoelingen en volg je goddelijke leiding.
Je zou je onzeker kunnen voelen over het maken van een carriŤrestap. Misschien voel je je vastzitten in een baan die je financiŽle veiligheid biedt, maar weinig andere beloningen. Misschien ben je een beroep ontgroeid wat je eens fascineerde. Je kunt je ook afvragen hoe je een financiŽle buffer kunt opbouwen voor een zaak op spirituele basis.
De engelen vragen je om op ze te leunen als betrouwbare partners die je pad verlichten en ondersteunen. Het is jouw rol om met ze in gesprek te blijven (in gedachten is goed) over je hoop, je dromen, verwachtingen, onzekerheden en andere zaken. Vertel ze alles. Luister daarna naar hun antwoorden die tot je komen als sterke en steeds terugkerende gevoelens, ideeŽn en tekens. Als je onzeker bent of deze leiding wel zorgvuldig is, vraag dan om aanvullende signalen en verduidelijking. Net zoals de beste samenwerkingspartners ter wereld, hebben de engelen alleen maar jouw geluk, een rustig gemoed en het beste met je voor.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen