Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Oefenen

Levensdoel Orakelkaarten - Oefenen

Verbeter je bekwaamheden door regelmatig te oefenen.
Oefenen

Het antwoord op je vraag hoe je je carričre kunt verbeteren, houdt ook in dat je je tijd en aandacht richt op iets waar je echt belangstelling voor hebt en waar je hart naar uitgaat. Misschien droom je ervan om van je hobby je beroep te maken. Dat is mogelijk wanneer je je tijd en energie helemaal geeft om je kunde op dit gebied te verfijnen. Visualiseer hoe je zou genieten van de voordelen als dit streven succes zou hebben. Verwacht het beste en doe dan wat nodig is om dit waar te maken.
Iedere dag een beetje tijd spenderen aan het in praktijk brengen, zal een positieve gewoonte worden met positieve resultaten. Je zult spoedig merken dat je bekwaamheden zich verbeteren en dat je gevoel van plezier steeds groter wordt. Je lichaam zal je intuďtief laten ervaren, hoe je wat je hebt geoefend automatisch verwerkt. Je zult nieuwe inspiratie krijgen wanneer je strijd verandert in vrijheid en vreugde.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen