Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Muziek

Levensdoel Orakelkaarten - Muziek

Muziek
Jouw verbondenheid met muziek is helend voor jezelf en voor anderen

Deze kaart verschijnt voor jou, als een engel met een boodschap, die je vertelt dat je meer muziek nodig hebt in je leven. Muziek opent je ziel om goddelijke leiding te ontvangen, zodat je met vertrouwen het pad van je levensdoel op gaat. Maak muziek op elke manier die ook maar je interesse trekt en bemerk welke invloed dit heeft op je stemming, je lichaam en je energieniveau.
Je wordt ook geroepen om een persoonlijke relatie met muziek aan te gaan voor helende doelen. Bijvoorbeeld door het leren bespelen van een muziekinstrument, het schrijven van een lied of het nemen van zanglessen. Misschien is er een muziekinstrument dat opnieuw je aandacht trekt. Je zou muziek kunnen inpassen bij je helende, of onderwijzende werk. Of je zou steun en vriendschap kunnen ontdekken door je aan te sluiten bij een musicalgroep of muziekles met anderen.
Aartsengel Sandalphon helpt en geneest door middel van muziek. Roep hem aan met deze mooie affirmatie: 'Dankjewel dat je me weer tot de muziek bracht en me er bovenop hielp'. Je zult intu´tief boodschappen ontvangen die, door middel van muziek, je helende vermogen verdiepen.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen