Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Milieubeschermer

Levensdoel Orakelkaarten - Milieubeschermer

Milieubeschermer
Je bent een Aarde-engel, geboren om te beschermen, te verzorgen en te leren over de natuur en de dieren.

De liefde voor het milieu komt voort uit je levensdoel. Voorafgaand aan je incarnatie, heb je beloofd om je je leven lang te wijden aan onze planeet. Je wordt je dit iedere keer bewust wanneer je geconfronteerd wordt met vervuiling, en door de extreme liefde die je voelt voor dieren, bloemen en bomen. Eigenlijk voel je je vaak meer verbonden met de dieren dan met de mens. De reden hiervoor is, dat je ziel zijn weerklank vindt bij de eerlijkheid en schoonheid van de natuur.
Deze kaart verschijnt als inspiratie en motivatie om actie te ondernemen namens het milieu. Dit begint met je eigen natuurvriendelijke manier van leven, zoals hergebruik en het gebruik van natuurvriendelijke, 'groene' schoonmaakmiddelen. Je bezighouden met het milieu kan gaan over het omgaan met dieren (oppassen op honden, of ze uitlaten, dierenactivisme), planten (tuinieren, het landschap verzorgen, plantkunde enz.), kristallen, waterwerken, luchtkwaliteit, alternatieve energie enzovoort.
Let op je natuurlijke passie en interesse, die een gids kunnen zijn om in je eigen omgeving actie te ondernemen, om de dieren en de natuur te beschermen. Iedere keer als je je ergens verontwaardigd over voelt is dit een teken voor je doel. Wanneer je denkt 'hier zou iemand iets aan moeten doen', bedenk dan dat jij die 'iemand' bent!

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen