Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Loslaten

Levensdoel Orakelkaarten - Loslaten

Loslaten
Je kunt deze situatie pas oplossen als je je ervan losmaakt.

Je hebt het moeilijk met een situatie en bent onzeker welke kant je moet kiezen. Deze strijd veroorzaakt een energieblokkade die de gewenste uitkomst vertraagt. Deze kaart raadt je aan om los te laten, om tot een vreedzame oplossing te komen. Eerst moet je emotioneel loslaten. Alles wel beschouwd, word je overweldigd door besluiteloosheid en de spanning over de situatie. Zou het niet goed voelen om los te laten en vrede te hebben? Vooral omdat je gerustgesteld wordt dat, als je dit doet, je een betere uitkomst krijgt.
Vraag de engelen om hulp bij het loslaten door te zeggen: 'Beschermengelen en aartsengelen, dank dat jullie me helpen om te genieten van een rustige geest en een rustig lichaam. Ik heb nu gekozen om los te laten, en afstand te nemen van de situatie. Ik weet dat Gods oneindige wijsheid zorg draagt voor de situatie en ook voor iedereen erbij is betrokken. Ik vertrouw erop dat alles op de beste manier voor mij wordt uitgewerkt. Zo is het!'

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen