Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Licht en liefde

Levensdoel Orakelkaarten - Licht en liefde

Je doel is om goddelijk, helend licht en liefde naar deze wereld te brengen.
Licht en liefde

Je bent een kanaal van Gods pure licht en liefde. Je geeft deze helende energie door met je gebeden, je geeft er vorm aan en hebt positieve bedoelingen. Dat is je levensdoel! Hoewel het lijkt alsof er niet specifiek om wordt gevraagd, blijf ervan overtuigd dat je gebeden op een waardevolle en speciale manier hebben geholpen. Je bent een anker van Gods licht en liefde voor de aarde, waardoor de planeet veilig, stabiel en beschermd is. Ga door met dit goede werk, het is nodig en waardevol! beschermd is. Ga door met dit goede werk, het is nodig en waardevol! nodig en waardevol!
Je kunt dit doel ook op andere manieren doorgeven. Je natuurlijke, spirituele gaven maken van jou een schitterend succesvol genezer. Of je nu leiding geeft aan energiewerk, counseling of aan welke vorm van psychologische of pedagogische therapie ook, denk er altijd aan om de goddelijk helende kracht door te geven. Je hoeft je eigen energie niet uit te putten, er is direct een oneindige voorraad aanwezig voor allen die zich openstellen voor het goddelijke.
Deze kaart geeft ook aan dat je je huidige situatie kunt helen door licht en liefde toe te passen, ook voor iedereen die erbij is betrokken. Houd je vast aan positieve en liefdevolle gedachten en gevoelens, en zie hoe de zegeningen zich op een mooie, verrassende manier vermenigvuldigen.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen