Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Bescherming

Levensdoel Orakelkaarten - Bescherming

Je bent veilig en wordt gesteund terwijl je van baan verandert.
Bescherming

De engelen verzekeren je dat het veilig is om van baan te veranderen, en vertellen dat je hierbij wordt ondersteund - vooropgesteld dat je luistert naar je innerlijke leiding en deze volgt. Deze kaart geeft aan dat de tijd rijp is om te veranderen. Houd in het oog dat deze verandering je in staat stelt om meer voor de wereld te gaan betekenen, omdat een onbaatzuchtige houding zorgt dat je minder onzeker bent. En des te minder zal je ego proberen je geluk uit te stellen.
Net zoals iedereen, heb jij ook een uniek levensdoel, waar veel behoefte aan is en dat je met open armen zal ontvangen. Wanneer je je met je levensdoel instelt op het helpen van anderen, openen zich alle deuren voor kansen en ondersteuning. De verandering van je carrière gaat als op engelenvleugels, zolang je je maar richt op het verkrijgen van een hoger goed.
Blijf de engelen om leiding, ondersteuning en bescherming vragen tijdens dit proces. Als je je onzeker of nerveus voelt, richt je dan vooral op dienstbaarheid. Wanneer je van plan bent om aan een doel te beantwoorden, gaat het doel jou helpen.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen