Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Lichaamswerk

Levensdoel Orakelkaarten - Lichaamswerk

Je levensdoel houdt lichaamswerk in, zoals massage, energieheling, fysieke therapie of training.
Lichaamswerk

Je hebt deze kaart getrokken als aanmoediging om zowel jezelf als anderen lichamelijk te gaan helen. Het krijgen en geven van massage, en andere vormen van lichamelijke zorg, staat in het middelpunt van je levensdoel. Het blijkt dat je 'helende' handen hebt en je je op een natuurlijke manier al een poosje voelt aangetrokken tot de kunst van het helen. Deze kaart laat je zien dat dit het pad is dat je moet volgen en dat je voldoening schenkt.
De uitdaging voor jou is, dat je net zo goed voor je eigen lichaam moet zorgen als de manieren van zorg die je hebt ontdekt voor anderen. Je bent van nature een gever en dat houdt in dat je helende energie uitzendt naar je cliŽnten en geliefden. Wees zeker dat je dat ook doet naar jezelf en neem de tijd voor oefeningen, massage en ook het krijgen van behandelingen.
Je wordt aangemoedigd om lessen te nemen die jou je natuurlijke belangstelling laten zien voor de verschillende manieren van helen. Door de beste benadering te kiezen voor het lichaamswerk verzeker jij je ervan dat je belangstelling scherp blijft en van een hoog niveau.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen