Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Leiderschap

Levensdoel Orakelkaarten - Leiderschap

Leiderschap
Neem de leiding op je!

Deze kaart is het teken dat je klaar bent om de rol van leider op je te nemen. Je kwam onlangs in een situatie terecht waarbij je dacht: 'Hier moet iemand iets aan doen'. Die 'iemand' ben jij!
Ook al heb je je nog niet helemaal voorbereid, of voel je je niet gekwalificeerd om de rol van leider op je te nemen, de engelen verzekeren je dat je er klaar voor bent. Ze zullen je leiden bij iedere stap op je pad, zodat je vertrouwen en zekerheid krijgt.
Neem de tijd om te mediteren en luister naar je innerlijke leiding, die je duidelijk de eerste stappen op dit pad zal laten zien. Jouw leiderschap zal anderen inspireren om zich duidelijk uit te spreken en ook de leiding over hun eigen leven te nemen!

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen