Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Kunstenaar

Levensdoel Orakelkaarten - Kunstenaar

Kunstenaar
Je bezighouden met kunstzinnige activiteiten is voordelig voor je carrière en voor elk ander gebied van je leven.

Je innerlijke wereld is heel kleurrijk en deze kaart herinnert je er aan, dat je carrière ook heel kleurrijk kan zijn! Jouw kunstzinnige blik wordt op een natuurlijke manier aangetrokken door mooie vormen en voorwerpen. De engelen willen dat je je artistieke gaven nu ook in je werk toepast.
Je zult je meer voldaan voelen met werk dat je helpt uitdrukking te geven aan je innerlijke artistieke kwaliteiten.
Je hebt deze kaart getrokken omdat het belangrijk voor je is om als kunstenaar stappen te gaan ondernemen. Als je onbeperkt tijd en geld had, welk creatief werk zou je dan willen gaan doen? Het antwoord op deze vraag geeft je nu de weg aan die je moet onderzoeken. Deze opent voor jou precies die kanalen, waardoor je meer steun, tijd en creatieve energie ervaart.
Dus maak alsjeblieft gebruik van de gelegenheid om je met iets kunstzinnigs te gaan bezighouden, zoals schilderen, een cursus kunstgeschiedenis, tekenen, juwelen maken, dansen, naaien enzovoort. Je creatie kan wel of niet de basis worden van een zakelijke onderneming, maar je acties en je artistieke prestaties zullen beslist een positief effect hebben op je carrière en op elk ander gebied van je leven.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen