Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Kristallen

Levensdoel Orakelkaarten - Kristallen

Je liefde voor kristallen en edelstenen is een kanaal voor energieheling.
Kristallen

Deze kaart vertelt je dat je je nog meer in kristallen en edelstenen moet gaan verdiepen, want ze geven aan dat ze een deel willen uitmaken van je levensdoel. Ze versterken en leiden de goddelijke energieheling naar andere mensen, dieren en het milieu. Ieder kristal, iedere steen heeft een bepaalde
kracht waarmee je je vaak verbonden voelt. Nu is het tijd om deze verbondenheid te onderzoeken door middel van cursussen, boeken en intuÔtief communiceren met kristallen.
De reden dat kristallen worden gebruikt in horloges, computers en medische apparatuur is, dat hun kracht energie en licht op directe manieren vergroot. Je kunt ze ook gebruiken voor doelen om je natuurlijke gaven te versterken. In je werk kun je kristallen combineren met massage, energieheling, kunst en handwerk, of andere vormen van inspanning. Wat je ook doet, gebruik er zeker deze krachtige objecten bij.
Als het nieuw voor je is om met stenen te werken, bezoek dan eens een winkel die edelstenen verkoopt. Dat is een goed begin. Loop door de winkel met een open geest en hart en schrijf op welke stenen en kristallen je aanspreken.En kijk dan na welke helende eigenschappen de stenen hebben die je aantrokken. Je zult ontdekken dat ze je precies de energie gaven waar je op dat moment het meest behoefte aan had. Vertrouw dat dit proces van de Wet van Aantrekking ook zal werken wanneer je jouw cliŽnten helpt.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen