Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Kracht

Levensdoel Orakelkaarten - Kracht

Alles wat je in je leven hebt ervaren heeft je sterk en moedig gemaakt.
Kracht

Volgens deze kaart ben je sterker dan je denkt. De dromen over je loopbaan vragen innerlijke vastberadenheid en moed, en deze lessen heb je verkregen uit je levenslessen. Alles wat je ooit hebt ervaren heeft je gebracht tot waar je nu bent. Je bent meer dan ooit voorbereid om iets nieuws te beginnen en dit vol te houden tot dit af is.
Het is de menselijke natuur om de taken die moeilijk lijken, of die je faalangst bezorgen, uit de weg te gaan. Toch roepen die taken je. Of je nu geleid wordt om dat boek te schrijven, van loopbaan te veranderen, weer naar school te gaan, je eigen bedrijf te beginnen, of je kunstwerken ten toon te stellen, je hebt de kracht om dit te doen!
Welk pad zal je meer vreugde geven: het nemen van stappen in de richting van je dromen (ook als je onzeker bent of de droom levensvatbaar is en of je de juiste stappen neemt om hem waar te maken)... of eindeloos uitstellen? Welke weg zal uiteindelijk pijnvoller zijn om te ervaren: een nederlaag riskeren of een vernedering door actie te ondernemen... of op veilig spelen?

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen