Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Kinderen

Levensdoel Orakelkaarten - Kinderen

Kinderen
Het is je levensdoel kinderen te helpen, te leren en te helen.

Je hebt een affiniteit met jonge mensen, daarom heb je deze kaart getrokken. Kinderen helpen is een belangrijk en veel gevraagd iets, sinds de wereldjeugd begrijpende volwassenen nodig heeft. Kinderen vertrouwen je op een natuurlijke manier en vertrouwen op je leiding. Bedenk dat de tijd, en het talent, die je besteedt om hen te helpen, hun harten en hun geest open houdt voor liefde. Op deze manier draag je er bij aan een wereld met verstandige leiders, die ook om anderen geven.
Je levensdoel kan veel wegen volgen,
inclusief die van het opvoeden van je eigen kinderen (of tijd besteden aan de kinderen van een goede vriend of familielid). Vraag Aartsengel Metatron, de engel van gevoelige jonge mensen,
om je te helpen bij je daden, zodat ze het beste passen bij wat je kunt en de kinderen het meest doeltreffend helpen.
Alles wat je natuurlijke belangstelling heeft - zoals schrijven, kunst, muziek, dieren, sport enzovoort - kan een manier zijn om kinderen te helpen, te helen en te ondersteunen. Als je
aanvullende scholing, of ideeŽn, nodig hebt zullen de engelen je hierbij helpen.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen