Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Keuzemogelijkheden

Levensdoel Orakelkaarten - Keuzemogelijkheden

Keuzemogelijkheden
Let op de carričremogelijkheden die voor jou openstaan.

Je hebt meer mogelijkheden dan je beseft, daarom trek je vandaag deze kaart. Terwijl jij je belemmerd voelt in de keuzes van je carričre, herinneren de engelen je eraan dat de mogelijkheden onbegrensd zijn. Ze beloven dat tijd, geld, kennis, mogelijkheden en andere factoren die je nodig hebt, helemaal voor jou open staan. Deze kaart is een teken dat er op aandringt om verder te kijken dan je neus lang is en om open te staan voor je keuzemogelijkheden.
Bijvoorbeeld, kun je weer naar school gaan om nieuwe vaardigheden te Ieren die betrekking hebben op je droomcarričre? Kun je beginnen als kleine zelfstandige op parttimebasis, terwijl je huidige baan nog de rekeningen betaalt? Of zou je een mentor kunnen vinden die je traint, terwijl je werkt als een interne medewerker of vrijwilliger? Het aantal mogelijkheden is groot en gevarieerd, als je er maar voor open staat.
Neem dit moment en zeg tegen de engelen: 'Geef me alsjeblieft duidelijke tekens en leiding voor mijn keuzemogelijkheden, die verband houden met mijn goddelijke missie in het leven en een carričre die mijn hart vreugde brengt.' Schrijf dan intuďtief gevoelens en ideeën op, evenals de zich herhalende fysieke tekenen, die een boodschap van boven zijn.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen