Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Je bent op de juiste weg

Levensdoel Orakelkaarten - Je bent op de juiste weg

Je bent op de juiste weg
Blijf doen wat je al doet, het werkt.

Voor het geval dat je twijfelde aan je gevoelens en je voornemens, via deze kaart moedigen de engelen je aan om je dromen en doelen te blijven volgen. Alleen al het hebben van een droom heeft passie en betekenis aan je leven gegeven.
Nu moedigen de engelen je aan om actie te ondernemen en positieve stappen te zetten in verband met je droom. Ze weten dat je je gelukkiger en energieker zult voelen wanneer je dagelijks tijd en energie besteed aan de vervulling hiervan.
Begin met je hierop te concentreren door een paar keer diep adem te halen. Doe je ogen dicht en vraag dan in stilte aan je beschermengelen: 'Geef me alsjeblieft duidelijk signalen, leiding, motivatie, ondersteuning en inspiratie die verband houden met mijn goddelijke levensdoel'. Schrijf de gedachten en gevoelens op die je na dit verzoek ontvangt. Werk samen met je engelen door ze aanvullende informatie en duidelijkheid te vragen, en volg dan de leiding op die zich voordoet.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen