Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Hartenwensen

Levensdoel Orakelkaarten - Hartenwensen

Hartenwensen
De engelen ondersteunen, leiden en beschermen je als je dromen werkelijkheid worden.

'Wat is je hartenwens?' Deze vraag stellen de engelen jou. Je bent op een belangrijk punt in je leven gekomen en het is tijd om te besluiten wat je wilt. Niemand - zelfs God en de engelen niet - kan dit besluit nemen. Ga rustig alleen zitten nadenken en bedenk wat je graag wilt, omdat je nu nog veel keuzemogelijkheden hebt.
Het grote nieuws is dat, wanneer je eenmaal je diepste wensen kenbaar hebt gemaakt en weet dat je die verdient, heel gemakkelijk deuren worden geopend die voor jou gunstig zijn. Je wordt op je wenken bediend door je gevoel van intu´tie: eerst luister je naar je innerlijke stem en vervolgens onderneem je actie na die leidende stem. Ook al kan je pad wat werk en doorzettingsvermogen inhouden, het zal worden geŰffend en vredig zijn.
Jij verdient het om, net als ieder ander, gelukkig te zijn. Dat is de wil van God voor ons allemaal. Jouw geluk brengt de hele wereld op een hoger plan en straalt helende energie uit, waar je ook gaat.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen