Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Gevoeligheid

Levensdoel Orakelkaarten - Gevoeligheid

Je wordt gevoeliger en je moet, als gevolg daarvan, veranderingen in je leven aanbrengen.
Gevoeligheid

Je belangstelling en je smaak zijn onlangs veranderd, en wat je eens interesseerde trekt je nu niet langer aan. Je bent ook gevoeliger voor de energie van de mensen met wie je omgaat en de plaatsen die je bezoekt. Je hebt een vriendelijke werkomgeving nodig, met medewerkers die je ondersteunen en die met je meedenken bij het leiden van je bedrijf. Je moet ook werk doen wat je een goed gevoel en een gevoel van betekenis in je leven geeft.
Deze kaart laat je zien dat je huidige werkomgeving niet goed is voor je is, omdat je ziel en lichaam steeds gevoeliger worden. Het is tijd dat je dit onder ogen ziet en de dingen gaat veranderen. Soms is het mogelijk om je werkomgeving te verbeteren als anderen meewerken. Je kunt ook de andere medewerkers inspireren, door alleen zelf te veranderen en optimistisch en vrolijk te worden.
Het is echter het meest waarschijnlijk, dat deze kaart een verandering van baan aangeeft, waardoor je met andere vriendelijke, gevoelige medewerkers en cliŽnten in contact komt. Sta open voor de voordelen die een dergelijke verandering met zich meebrengt, zelfs als je moet afzien van extra's die deze overstap met zich meebrengt. De engelen verzekeren je dat persoonlijk geluk het grootste goed is.

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen