Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Levensdoel Orakelkaarten Auteur

Levensdoel Orakelkaarten - Auteur

Auteur
Je hebt een boek in gedachten dat je wilt verwoorden. Maak tijd om het te schrijven.

In gedachten ben je al lang bezig om een boek te schrijven. Deze kaart is het teken dat het nu tijd is om er aan te beginnen. Deze poging is een deel van je levensdoel. Hoewel je de juiste vorm nog niet helemaal in gedachten hebt, zul je merken dat je tijdens het schrijven op gang komt en nieuwe ideeŽn krijgt. Terwijl je schrijft, beluister je de oneindige goddelijke wijsheid, die je zal helpen om de stem van God en de engelen duidelijker te horen.
De meeste schrijvers schrijven hun boeken in gedeeltes. Denk dus niet dat je je uren moet terugtrekken om je aan het schrijven te wijden. Bedenk dat wanneer je een bladzijde per dag schrijft, je in een jaar een boek met 365 pagina's hebt geschreven.
Wanneer je het nodig vindt om extra vertrouwen in je schrijfkunst te krijgen, dan kun je altijd een cursus gaan volgen, of je aansluiten bij een groep schrijvers, of een redacteur inhuren.
Het belangrijkste is om te gaan schrijven... Nu!

Levensdoel Orakelkaarten kopen?

Levensdoel orakelkaarten
Levensdoel orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven. Als je meer duidelijkheid krijgt op dit vlak zul je stapsgewijs gaan ervaren dat je gemakkelijker keuzes en beslissingen kunt maken.

De 44 schitterende kaarten, door Doreen Virtue, bevatten ieder een verlichte boodschap van de engelen die passend is bij ons levensdoel. Elke kaart heeft specifieke kenmerken, een gedetailleerde uitleg en een algemenere betekenis.

Levensdoel Orakelkaarten kopen