Wees

Wees

Beschrijving

Je hebt deze kaart getrokken omdat je in een of meer vorige levens een wees was. Daarom ben je bang om in dit leven te worden verlaten. In vorige levens - waar je niet de bescherming en liefde had van je moeder en vader - ontwikkelde je een grote kracht en vertrouwde je op jezelf, waardoor je ook nu wordt geholpen. Maar je hebt misschien ook wel manieren om te overleven ontwikkeld die twee kanten hebben. Dit overlevingsmechanisme helpt je er door heen, maar het stompt ook je hart en je emoties af.

Waarschijnlijk herinnert deze kaart je er ook aan dat je ware moeder/vader God is. Je wordt er ook aan herinnerd dat je je familie, bestaande uit vrienden en andere geliefden, inclusief je huisdieren, kunt kiezen. Spiritueel gezien is het onmogelijk om wees te zijn. Je echte Hemelse Ouder is altijd bij je. Als je de neiging hebt om je af te zonderen kun je misschien aansluiten bij een groep voor gedragstherapie, of contact opnemen met een psycholoog.

Wat vind jij van 'Wees'? Deel jouw ervaring met ons!

Je Vorige Leven Orakelkaarten kopen?

Je Vorige Leven Orakelkaarten Je Vorige Leven Orakelkaarten

Deze mooie kaarten met handleiding van Doreen Virtue zullen je helpen je eigen gedragspatronen te begrijpen, zodat je negatieve blokkades kunt opheffen, meer kunt genieten, je beter voelt en meer liefde ervaart.

Je Vorige Leven Orakelkaarten kopen