Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Je Vorige Leven Orakelkaarten Spiritualiteit en Religie

Spiritualiteit en Religie

Spiritualiteit en Religie

Iedere ziel heeft verschillende ervaringen en mogelijkheden ondervonden, daarom is het heel gewoon om een aantal verschillende godsdiensten en spirituele paden te verkennen in het leven. Spirituele groei en kennis wordt ieder leven groter, en in ieder leven is het spirituele pad of de godsdienst anders.

De godsdienst waarmee je werd opgevoed komt misschien niet overeen met waar je nu echt in gelooft. Dit kan je een gevoel van schuld geven en van angst of schaamte, tenzij je je bewust bent van het groter plaatje. Je spirituele kennis zit in je ziel en je bent een eeuwig wezen dat voor altijd verbonden is met de oneindige wijsheid van God.

Deze kaart vraagt je om alternatieve spirituele en religieuze paden te verkennen. Daar zul je de innerlijke vrede, en de antwoorden die je zoekt, ontdekken.

Je Vorige Leven Orakelkaarten kopen?

Je Vorige Leven orakelkaarten
Je Vorige Leven Orakelkaarten

Deze mooie kaarten met handleiding van Doreen Virtue zullen je helpen je eigen gedragspatronen te begrijpen, zodat je negatieve blokkades kunt opheffen, meer kunt genieten, je beter voelt en meer liefde ervaart.

Je Vorige Leven Orakelkaarten kopen