Oorlogen en Veldslagen

Oorlogen en Veldslagen

Beschrijving

Deze kaart laat je zien dat je in vorige levens hebt geleden onder een oorlog, of daarin werd gedood. Je onbewuste vertelt je of je een soldaat, een officier, of een burger was die een slachtoffer was tijdens een slag. Die tijd in je leven kan je tot een pacifist hebben gemaakt. Of je kunt heel bang zijn geworden voor conflicten en je kunt niet tegen gewelddadigheden van welk soort ook, of tegen luide stemmen. De angst voor conflicten weerhoudt je van het verdiepen van relaties, omdat je hiervoor je ware gevoelens echt met elkaar moet delen.

Omgekeerd kan het vorige leven je hart ook met boosheid hebben gevuld en met wraakgevoelens. In dat geval heb je moeite om je kalmte in bedwang te houden. Dat kan er zelfs toe leiden dat je de neiging hebt om altijd pogingen te doen vrede te brengen. Als je die natuurlijke strijdlust hebt, is het belangrijk om die in vreedzame en opbouwende banen te leiden - door bijvoorbeeld actief te zijn in een beweging die staat voor positieve en sociale verandering, of door advocaat te worden die opkomt voor de underdog.

Wat vind jij van 'Oorlogen en Veldslagen'? Deel jouw ervaring met ons!

Je Vorige Leven Orakelkaarten kopen?

Je Vorige Leven Orakelkaarten Je Vorige Leven Orakelkaarten

Deze mooie kaarten met handleiding van Doreen Virtue zullen je helpen je eigen gedragspatronen te begrijpen, zodat je negatieve blokkades kunt opheffen, meer kunt genieten, je beter voelt en meer liefde ervaart.

Je Vorige Leven Orakelkaarten kopen