Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Medeleven

Medeleven

Medeleven

Het antwoord op je vraag heeft betrekking op het behandelen van anderen op een manier waarop je zelf ook behandeld zou willen worden. Deze kaart herinnert je eraan dat hoe je handelt iedereen en iedereen in je leven be´nvloedt. Dit is het moment om iedereen het hogere deel in jezelf te laten zien. Als een Indigo kun je je makkelijk losmaken en het grotere geheel van de situatie inzien.

Om verder te kunnen gaan moet je hogere energie uitstralen, want wat je uitstraalt is wat je ontvangt. Check in met jezelf en doe een inventarisatie om er zeker van te zijn dat je anderen met eerlijkheid en medeleven behandelt.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen