Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Geloof in Jezelf

Geloof in Jezelf

Geloof in Jezelf

Wanneer je deze kaart trekt, dan willen de engelen dat je jezelf en je potentieel ziet zoals zij dat zien. Ze zien jouw als een ultiem persoon met oneindig potentieel. Nu is het realiseren hiervan het belangrijkste dat je kunt doen voor jezelf.

Vraag de engelen om de twijfel en angst die je hebt over je leven te kunnen laten loslaten. Deze twijfels zijn deel van jouw Indigo zijn, want je bent sterk be´nvloedbaar door negatieve energie. Door te geloven in jezelf vertel je de engelen dat je je volledige potentieel wilt leven in de leven. Ze zullen direct actie ondernemen en beginnen met begeleiden.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen