Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Autoriteit

Autoriteit

Autoriteit

In de wereld waarin we leven leggen mensen met autoriteit regels aan ons op. In veel situaties is dit gedaan om een bepaalde orde te handhaven. Als Indigo heb je het vermogen om te weten welke mensen deze macht misbruiken. Dit is één van de belangrijke kaarten die je kunt trekken. Jouw rol in deze wereld is om te helpen bij het hervormen van de wereld en de samenleving, zodat de planeet een plek van eerlijkheid wordt. Wanneer je omgaat met autoriteit, weet dan dat boosheid je nergens brengt. Rustige en gecontroleerde assertiviteit wel.

Iedere keer wanneer je je gecontroleerd of overruled voelt door iemand, vraag de engelen dan om je door de situatie te begeleiden op een manier die de meeste vrede met zich meebrengt. Op deze manier maak je de weg vrij voor anderen om voordeel te halen uit jouw vreedzame leiderschap.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen