Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Vraag om een Teken

Vraag om een Teken

Vraag om een Teken

Als je het gevoel hebt dat je vast zit, of verward bent, dan heb je een teken nodig om je weer in de goede richting te sturen. Tekenen zijn één van de meest interactieve en consistente boodschappen die de engelen je kunnen sturen. Wanneer je regelmatig om een teken vraagt, dan word je constant herinnerd dat je op de goede weg bent en ontvang je heldere begeleiding om op deze goede weg te blijven.

Als Indigo kun je je vervreemd van de anderen voelen en je vraagt je af waarom. Vraag de engelen om je een duidelijk teken te laten zien dat je wens/doel/droom/hoop/verlangen is mogelijk en relevant, en vraag ze om de volgende stap aan te tonen. Je zal tevreden zijn met het resultaat, de Hemel zal antwoorden en je op een duidelijke manier begeleiden. Het enige dat je hoeft te doen, is te vragen!

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen