Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Aartsengel Michael

Aartsengel Michael

Aartsengel Michael

Je hebt deze kaart ontvangen omdat Aartsengel Michael hoopt dat je met hem wilt werken aan je Goddelijke missie. Net als alle andere aartsengelen kan Michael met jou en ieder ander tegelijk zijn. Hij is oneindig, niet-confessioneel en helpt iedereen die vraagt, vooral als je een levensdoel hebt die de aarde helpt (wat zo is bij jou en alle andere Indigo's!).

Als de gever van kracht herinnert aartsengel Michael je aan je rol op aarde. Hij helpt je om angst los te laten en om een goede dosis zelfvertrouwen te hebben. Roep hem iedere keer op wanneer je bang bent, en weet dat je dan direct beschermd bent door de genade van de hemel.

Vraag Aartsengel Michael om je beslissingen te begeleiden op basis van je doel, in plaats van je angst. Wees gerust dat hij je naar je hoogst mogelijk potentieel zal leiden. Wanneer je je alleen, bang of vatbaar voelt, sta dan de kracht van deze krachtige engel toe om je te beschermen.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen