Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Je Wordt Begrepen

Je Wordt Begrepen

Je Wordt Begrepen

De engelen sturen je deze kaart omdat ieder aspect van je persoonlijkheid en bestaan heel duidelijk voor ze is. Als Indigo voel je je misschien mislukt, of het gevoel dat je fouten hebt gemaakt. Deze kaart herinnert je eraan dat niets een vergissing is. Alles is een Goddelijke afspraak. Weet dat de Hemel en de engelen je zien als een perfect wezen en dat ze altijd aan je zijde zijn geweest en zullen zijn. Ze weten wie je bent en ze zien je Goddelijke perfectie. De engelen begrijpen volledig waarom je de beslissingen gemaakt hebt die je hebt gemaakt.

Sta jezelf toe te genieten van het feit dat er een kracht veel sterker is dan ieder mens op deze planeet. Deze kracht ziet je als een foutloze ziel die er het beste van maakt.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen