Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Je Bent Niet Alleen

Je Bent Niet Alleen

Je Bent Niet Alleen

Naarmate je ouder wordt zul je je realiseren dat niemand echt weet wat hij of zij aan het doen is - we proberen er allemaal het beste van te maken. Deze kaart herinnert je eraan dat je genoeg hulp en vriendschap tot je beschikking hebt. Nog nooit zijn er zo veel mensen in het leven gekomen die allemaal het Goddelijke doel hebben om het dagelijkse mensenleven te veranderen. Jouw Indigo missie is heel belangrijk en er zijn letterlijk miljoenen andere Indigo's die hetzelfde ervaren. Vraag de engelen om je te begeleiden andere gelijkgestemde mensen te vinden. Het zal duidelijk voor je worden dat je een onderdeel bent van de meest belangrijke bewegingen in de geschiedenis van de mensheid.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen