Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron, de eerste engel in de Tree of Life in de Kabbalah, helpt hen die nieuw zijn op hun spirituele weg. Hij overziet Indigo's enzorgt ervoor dat hun spirituele gave open en actief blijft. Net als alle aartsengelen is Metatron oneindig en in staat om bij iedereen te zijn die een beroep op hem doet.

Deze kaart vraagt je om in je dagelijks leven te werken met Aartsengel Metatron om de boodschappen en tekenen te verwelkomen die zeggen dat je perfect bent, wat je ook doet. Deze krachtige boodschapper uit de Hemel kan je helpen om vrede te brengen in situaties waarvan jij vindt dat ze oneerlijk of uit balans zijn. Iedere keer wanneer je Aartsengel Metatron oproept, dan zal hij direct aan de slag gaan en je een kalm en rustig begrip geven van de situatie. Hij helpt je ook bij het loslaten van wrok en onvergevingsgezindheid, zodat je verder kunt gaan en je je niet verlaagt tot een lager energieniveau.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen