Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Vertrouwen

Vertrouwen

Vertrouwen

Deze kaart vraagt je om te vertrouwen dat er een doel in het leven is. Heb vertrouwen dat de chaos om je heen een onderliggende betekenis heeft van het Goddelijke ontwerp. Indigo's kunnen het gevoel hebben dat de wereld tegen hen werkt wanneer tijden moeilijk zijn. Niets lijkt eerlijk. De waarheid is echter dat jouw standpunt nog niet uitgediept genoeg is om je problemen in perspectief te brengen.

Wanneer je ouder wordt zul je zien dat wat nu overweldigend en ondraaglijk lijkt, slechts een kleine iets is. Vertrouw erop dat er zo veel meer is, zoals magische ervaringen.

Zie deze kaart als een herinnering om vol te houden, sterk te blijven en te geloven in jezelf. De wereld heeft je harder nodig dan je nu wellicht denkt.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen