Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Tijd Om Te CreŽren

Tijd Om Te CreŽren

Tijd Om Te CreŽren

Deze kaart geeft aan om in contact te komen met je creativiteit en jezelf uit te drukken door middel van kunst, uitvindingen of optredens. Als Indigo heb je veel opgehoopte energie die je kwijt moet kunnen. Het is tijd om iets te creŽren uit het niets, wetende dat je een Goddelijk kanaal van inspiratie bent.

De engelen vragen je om iets unieks naar deze planeet te brengen. Iets dat alleen van jou kan komen. Vraag ze om via jou te werken. Samen zullen jullie het meesterwerk maken dat de wereld zal zegenen. Omarm je creativiteit, het zal je helpen te realiseren dat je manifestatievermogen enkel beperkt is door je verbeeldende vermogen.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen