Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Denk Erover Na

Denk Erover Na

Denk Erover Na

Deze kaart vraagt je om een stap terug te nemen en de situatie te herzien. Er is een aspect dat je niet ziet, en de engelen vragen je om rustig aan te doen zodat je verder kunt met zicht op de totale situatie.

Deze kaart kan ook een waarschuwing zijn, in geval je een radicale, impulsieve beslissing wilt maken. Hoewel het nog steeds de juiste weg kan zijn, geeft deze kaart aan om eerst de alternatieven in kaart te brengen.

Als Indigo ben je erg gevoelig voor energie en je missie is om negatieve energie om te zetten in positieve energie. Er is echter altijd een betere manier om dit te doen. Onderzoek je opties om de gezonde verandering te kunnen maken die onderdeel zijn van je Indigo missie.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen