Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Blijf

Blijf

Blijf

Deze kaart geeft aan om niet weg te rennen van een moeilijke situatie. Wat er ook gaande is, het is iets dat je moet ervaren en waarvan je moet leren. Er is een aspect in deze situatie, hoe onplezierig deze ook is, die nog niet compleet is. De engelen vragen je om geen extreme beslissingen te maken.

Hoewel dit exact het tegenovergestelde lijkt te zijn van waar je op gehoopt had, weet dat de Indigo lessen die je krijgt onbetaalbare hulpmiddelen zijn voor later in je leven. Ooit zal je de situatie net zo helder als de engelen zien - je zal de tijd om beslissingen te maken weten wanneer de tekens onontkenbaar zijn.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen