Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Indigo Engelenkaarten Stuur Liefde

Stuur Liefde

Stuur Liefde

Liefde is de meest krachtige vibrerende energie in het universum. Deze kaart vraagt je om te onthouden dat alle energie is gebaseerd op liefde. Wanneer iets oneerlijk lijkt of wanneer je je niet goed voelt in een situatie, dan is het belangrijk niet te blijven vastzitten bij het negatieve. Dit trekt alleen maar meer negativiteit naar je toe.

Als Indigo ben je een ontzettend krachtig manifesteerder. De engelen sporen je aan om je gevoelens van boosheid, droevigheid en frustratie te vervangen voor liefde. Zie situaties, en mensen in je leven omringd met de schoonheid die gegeven is vanuit de Hemel, en je zal nieuw geluk ervaren.

Indigo Engelenkaarten kopen?

Indigo Engelenkaarten
Indigo Engelenkaarten

De 44 kaarten in dit orakelkaarten dek hebben prachtige illustraties en bevatten ieder een speciale boodschap van de engelen. De betekenissen zijn simpel en bondig. Bovendien, Indigos zijn op een missie en hebben geen tijd te verliezen!

Let op: Deze Indigo Engelenkaarten zijn helaas enkel in het Engels te verkrijgen. De Nederlandse betekenis is zo ver wij weten alleen via Orakels.net te verkrijgen.

Indigo Engelenkaarten kopen